Amerikietiški blyneliai

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 2
Ingredientai
1 ir 1/4 stiklinės miltų
· 1 kiaušinio
· 1 ir 1/4 stiklinėes kefyro arba pasukų
· 1/4 stiklinės cukraus
· 1 nubrauktas a.š. kepimo miltelių
· 1 nubrauktas a.š. sodos
· 1/4 stiklinės aliejaus
· žiupsnelio druskos
Instrukcija
Sumaišykite atskirai visus skystus ir visus birius produktus. Tik sodą iš pradžių sumaišykite su kefyru ar pasukomis. Vėliau viską maišome tarpusavyje, kol neliks tešloje gumulų. Kepame nelimpančios dangos keptuvėje ant silpnos ugnies. Kai kepant blynų paviršiuje nustos kilti „burbuliukai“, tai ženklas, kad reikia apversti.
Iškepusius galite apibarstyti cukraus pudra, valgyti su klevų sirupu, mėgstama uogiene ar vienus pačius.
Blynai gaunasi purūs ir minkšti. Skanaus!
Puikus tikrai receptas, visada gaunasi puikus blynai!