Amerikietiški blyneliai

Amerikietiški blyneliai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 2

Ingredientai

1 ir 1/4 stiklinės miltų · 1 kiaušinio · 1 ir 1/4 stiklinėes kefyro arba pasukų · 1/4 stiklinės cukraus · 1 nubrauktas a.š. kepimo miltelių · 1 nubrauktas a.š. sodos · 1/4 stiklinės aliejaus · žiupsnelio druskos

Instrukcija

Sumaišykite atskirai visus skystus ir visus birius produktus. Tik sodą iš pradžių sumaišykite su kefyru ar pasukomis. Vėliau viską maišome tarpusavyje, kol neliks tešloje gumulų. Kepame nelimpančios dangos keptuvėje ant silpnos ugnies. Kai kepant blynų paviršiuje nustos kilti „burbuliukai“, tai ženklas, kad reikia apversti.

Iškepusius galite apibarstyti cukraus pudra, valgyti su klevų sirupu, mėgstama uogiene ar vienus pačius.

Blynai gaunasi purūs ir minkšti. Skanaus!

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker