Ant grotelių kepti viščiukų sparneliai

Ant grotelių kepti viščiukų sparneliai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

1,3 kg viščiukų sparnelių · 1 1/2 šaukštelio druskos · 1/2 šaukštelio baltųjų pipirų · 80 g ištirpinto sviesto · · Salotos: · 250 g cikorijų · 3 šaukštai citrinos sulčių · 1 obuolys · 1 apelsinas · 175 ml grietinėlės · 1 šaukštas skysto medaus · žiuspnelis druskos ir juodųjų pipirų

Instrukcija

Sparnelius nuplauti, nusausinti ir įtrinti druskos ir pipirų mišiniu. Keptuvėje įkaitinti sviestą.

Išpjauti kietus cikorijų viduriukus, nes jie gali būti kartūs. Cikorijas supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti šaukštu citrinos sulčių ir aptepti medumi. Obuolį stambiai sutarkuoti, apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Cikorijų griežinėlius sumaišyti su obuolio tarkiais ir apelsino skiltelėmis.

Grietinėlę išplakti iki standumo, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti druska ir pipirais. Salotas pagardinti paruoštu padažu.

Viščiukų sparneliai aptepami tirpintu sviestu ir kepami ant grotelių arba keptuvėje, kol gražiai pagels. Kepamus sparnelius dažnai vartykite ir laistykite kepsnio sultimis.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker