Apelsininis varškės pyragas

Apelsininis varškės pyragas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

300 g varškės · 2 šaukštai miltų · 125 g sviesto · stiklinė cukraus pudros · 100 g migdolų · 8 kiaušiniai · apelsinas · pakelis vanilinio cukraus · džiūvėsėlių

Instrukcija

Iki vientisos masės ištrinkite varškę, cukraus pudrą ir sviestą, intensyviai sukdami dėkite po vieną trynį. Sukite, kol masė taps puri, tuomet suberkite nusijotus miltus.

Nutarkuokite ir suberkite apelsino žievelę, sugrūstus migdolus, vanilinį cukrų, išspauskite ir supilkite apelsino sultis. Viską gerai išmaišykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.

Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais. Sukrėskite tešlą ir apie 40 minučių kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol pyragas gražiai parus.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (3 balsai, vidutiniškai: 2.33 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker