Balta mišrainė

Balta mišrainė
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 5

Ingredientai

6 didelės bulvės · 4 didelės morkos (300-400 g) · daktariška dešra (400g) · 1 indelis žaliųjų žirnelių · 4 virti kiaušiniai · 4-6 marinuoti agurkėliai · 1 svogūnas · majonezo · 0,5-1 a. š. druskos · pipirų · krapų

Instrukcija

Morkas ir bulves gerai nuplaukite ir išvirkite (prižiūrėkite, kad nepervirtų ir neištižtų). Kai daržovės išverdame, nusunkiame vandenį ir paliekame atvėsti.

Kai daržovės atšals, jas nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Vėliau supjaustykite virtus kiaušinius, svogūną, agurką, dešrą ir berkite į bendrą indą. Nuo žirnelių nupilame skystį ir taip pat beriame į bendrą indą. Užberiame druskos, pipirų ir sumaišome su majonezu. (galima įdėti ir kelis šaukštus grietinės). Paskaniname šviežiais krapais ir padedame į šaldytuvą atvėsti. Skanaus!

Kategorijos

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (2 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker