Balta mišrainė

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 5
Ingredientai
6 didelės bulvės
· 4 didelės morkos (300-400 g)
· daktariška dešra (400g)
· 1 indelis žaliųjų žirnelių
· 4 virti kiaušiniai
· 4-6 marinuoti agurkėliai
· 1 svogūnas
· majonezo
· 0,5-1 a. š. druskos
· pipirų
· krapų
Instrukcija
Morkas ir bulves gerai nuplaukite ir išvirkite (prižiūrėkite, kad nepervirtų ir neištižtų). Kai daržovės išverdame, nusunkiame vandenį ir paliekame atvėsti.
Kai daržovės atšals, jas nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Vėliau supjaustykite virtus kiaušinius, svogūną, agurką, dešrą ir berkite į bendrą indą. Nuo žirnelių nupilame skystį ir taip pat beriame į bendrą indą. Užberiame druskos, pipirų ir sumaišome su majonezu. (galima įdėti ir kelis šaukštus grietinės). Paskaniname šviežiais krapais ir padedame į šaldytuvą atvėsti. Skanaus!
Nuostabūs.
Ir nuotraukos irgi 🙂