Bulviniai blynai su mėsa

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
1 didelis arba 2 maži svogūnai
· druskos
· 3 skiltelės česnako
· 2 kiaušiniai
· 500 g bulvių
· 250 g kiaulienos faršo
· pipirų
· aliejaus
Instrukcija
Labai smulkiai supjaustykite pusę svogūno. Česnako skilteles išspauskite ir viską sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną nedidelį kiaušinį, pabarstykite prieskoniais, druska.
Kol faršas laukia savo eilės, sutarkuokite bulves ir likusią svogūnų dalį. Įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir kitais prieskoniais. (Bulviniai blynai gaunasi labai skanūs, kai juose yra vegetos.)
Kai mėsa ir tarkiai bus paruošti, įkaitinkite keptuvę ir formuokite blynus – dėkite šaukštą tarkių, suformuotą ploną mėsos „blynelį“ ir ant viršaus vėl tarkių. Kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių. Pirmą pusę kepant, galite apdengti keptuvę dangčiu. Skanaus!