Čeburėkai su varške

Čeburėkai su varške
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

350g. pusriebės varškės (9proc. riebumo) · 200g kefyro · 2 kiaušinių · 500-550g miltų · 1 šaukštelio druskos · dar vieno kiaušinio prireiks čeburėkų kraštams patepti, kai juos lipinsite · Įdarui: · 500g maltos mėsos · 2 šaukštų riebios grietinės · 1 svogūno · druskos · pipirų · žiupsnelio mairūno

Instrukcija

Varškę sumaišyti su kefyru, druska, ir kiaušiniais. Geriausia tai padaryti blenderio pagalba, kad viskas taptų vientisa mase su susmulkėjusiais varškės grudeliais.

Miltus įsijokite į varškės masę ir gerai išmaišyti. Tešla bus gana minkšta, ją suminkyti į vieną gumulą. Būtinai reikia leisti tešlai pailsėti šaldytuve bent valandą, galima palikti net per naktį, tuomet čeburėkai su varške gausis dar skanesni.

Tešlą padalinti nedideliais gabalėliais ir ant miltais pabarstyto stalo iškočioti apskritimus. Tešlą iškočioti plonai, plonesnė nei pusė centimetro.

Ant iškočiotų gabaliukų dėkite įdaro, suvilgykite kraštus išplaktu kiaušiniu, šakute užspausti kraštus ir kepti karštame aliejuje.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker