Česnakinis padažas

Česnakinis padažas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

Majonezo Helmans Provansal arba Hamker · kelios česnako skiltelės · citrinos sulčių · druskos · krapų · bazilikų · grietinėlės · virinto vandens

Instrukcija

Padažo pagrindas yra majonezas. Jį sumaišome su česnaku, druska, krapais ir baziliku. Nepagailime krapų ir baziliko. Įpilame šlakelį grietinėlės ir praskiedžiame virintu vandeniu, kad padažas nebūtų pernelyg tirštas. Galiausiai pagal skonį įspaudžiame citrinos sulčių.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker