Čili sriuba

Čili sriuba
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

Faršas 500g · Čili pipiras 1vnt · Pomidorų padažas 100g · Pomidorai 500g · Česnakas 1 skiltelių · Pupelės 400 g · Paprika 1 vnt · Čili prieskoniai 2 arb. šaukštelių · Druska 2 arb. šaukštelių · Svogūnas 1 vnt · Fermentinis sūris 100g

Instrukcija

Pomidorus nuplikykite karštu karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką permalkite. Jautienos faršą, kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite, kol faršas paruduos (keptą faršą galima kartu sumalti su kitais produktais).

Į puodą, kuriame virs čili sriuba, supilkite faršą ir sumaltą masę, įpilkite šiek tiek vandens jei per sausa ir supilkite pupeles, gerai išmaišykite. Įpilkite pomidorų padažo. Troškinant suberkite prieskonius.

Patiekiant sriubą patartina apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Čili sriuba turi būti tiršta.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (2 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker