Guliašas

Guliašas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

500g jautienos · 1 vnt. Morkos · 1vnt. Nedidelio svogūno · 2 skilt. Česnakų · 1 šaukštas grietinės (30proc.) · 1 šaukštas miltų · 1,5 šaukšto kečupo (galima pomidorų padažo) · Žiupsnelio malto imbiero · Daržovių sultinio · Juodųjų pipirų · Lauro lapų (gali būti malti) · Juodieji pipirai · druska

Instrukcija

Jautieną supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir pipirais (galima ir jautienos prieskoniais). Susipjaustome griežinėliais morkas, susmulkiname svogūną, česnaką. Įkaitiname keptuvę, dedame jautieną. Kai pradės skirtis jautienos sultys, sudedame morkas. Nedideliame katiliuke užsiviriname vandenį (aš pyliau apie 800ml), pagal skonį dedame daržovių sultinio. Tuomet pakepintą jautieną su morkomis suberiame į sultinį, uždengiame dangčiu ir troškiname. Po dešimties minučių suberiame česnakus ir svogūną, dar troškiname apie 15 min. Per tą laiką mažame indelyje susimaišome grietinę, kečupą ir miltus (jei norite, kad guliašas būtų tirštesnis, dėkite daugiau miltų), kad nebūtų gumuliukų. Supilame šį mišinį, kur troškinasi jautiena. Po 5 minučių paragaujame, įdedame kiek reikia druskos, malto imbiero, lauro lapų, juodųjų pipirų. Patroškiname dar kelias minutes.

Skanaus!

Ps.: Guliašas skaniausias su grikiais!

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker