Jautienos kepsnys su kadagių padažu

Jautienos kepsnys su kadagių padažu
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

700 g jautienos išpjovos · 6 kadagių uogos · 1 lauro lapelis · 2 kvapieji pipirai · 10 juodųjų pipirų grūdelių · 3/8 l raudonojo vyno · 2 svogūnai · 2 šaukštai sviesto · po šaukštelį cukraus ir druskos · 1/8 l grietinės · 1 šaukštas krakmolo

Instrukcija

Prieskonius sugrūsti, 5 minutes pavirti su svynu ir atvėsinti. Mėsą dėti į maišelį, užpilti vynu su prieskoniais, išspausti orą, maišelį užrišti ir laikyti šaldytuve.

Nuluptus svogūnus supjaustyti mažais kubeliais, pakepinti su sviestu, pagardinti druska bei cukrumi ir sudėti ant maišelyje marinuojamos mėsos. Maišelį užrišti ir pradurti.

Mėsą dėti į kepimo formą ir iškepti. (apie 2 valandas)

Grietinę suplakti su krakmolu, supilti perkoštas ir pertrintas kepsnio sultis, išmaišyti ir užvirinti. Jei reikia, padažą pasūdyti.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 4.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker