Jautienos nugarinė su žalumynų plutele

Jautienos nugarinė su žalumynų plutele
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

800 g jautienos nugarinėsjautienos-nugarine-su-zalumynu-plutele · 2 šaukštai sviesto · 2 kiaulių pūslės · 3 šaukštai petražolių · 2 šaukštai laiškinių česnakų · 1 šaukštelis mairūnų · 2 šalavijų lapeliai · 3/4 šaukštelio druskos · 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų · 1/8 l mėsos sultinio · 4 šaukštai portveino · 2 šaukštai grietinės

Instrukcija

Keptuvėje įkaitinti sviestą ir apkepti mėsą iš visų pusių, kol gražiai pagels. Išgriebti iš keptuvės ir palikti, kad atauštų.

Mėsą apibarstyti druska ir pipirais, apvolioti smulkiai kapotose žalumynuose ir įkišti į gerai išskalautas pūsles, kad kepsniai išlaikytų formą. Mėsą dėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje.

Iškepusią mėsą perdėti į pašildytą pusdubenį ir palikti 10 minučių. Kepsnio sultis suplakti su sultiniu bei vynu, pavirti keletą minučių, pagardinti grietine ir pasūdyti.

Kategorijos

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker