Kaimiška pica

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
Instrukcija
Sutrupintas mieles suberti į dubenį su drungnu pienu, pasūdyti, įdėti medaus, įberti šaukštą miltų ir palikti, kad pkiltų. Kai blendinys pakils, suberti likusius miltus ir išminkyti tąsią ir blizgią tešlą.
Pomidorus supjaustyti ir nuvarvinti sietelyje.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su 3 šaukštais aliejaus, kol suminkštės. Sukrėsti pomidorus, pagardinti prieskoniais, druska ir troškinti ant stiprios ugnies. Išgriebti lauro lapelius.
Tešlą du kartus perminkyti ir padalinti į 4 dalis. Ant miltais apibarstytos lentelės iškočioti pailgus paplotėlius.
Papločius aptepti aliejumi, paruoštu įdaru, apibarstyti tarkuotu sūriu ir pipirais. Kepti įkaitintoje orkaitėje.