Kaimiška pica

Kaimiška pica
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

20 g mielių · 1/4 l pieno · 1 šaukštelis medaus · žiupsnelis druskos · 375 g rupių kvietinių miltų · 2 skardinės konservuotų pomidorų (po 875 ml) · 250 g svogūnų · 6 šaukštai aliejaus · 1 šaukštas kečupo · 2 lauro lapeliai · 1 česnako skiltelė · 1/2 šaukštelio raudonėlių · žiupsnelis aitriųjų uoginių paprikų miltelių · 1 šaukštelis druskos · 300 g fermentinio sūrio · 1 šaukštelis žaliųjų pipirų

Instrukcija

Sutrupintas mieles suberti į dubenį su drungnu pienu, pasūdyti, įdėti medaus, įberti šaukštą miltų ir palikti, kad pkiltų. Kai blendinys pakils, suberti likusius miltus ir išminkyti tąsią ir blizgią tešlą.

Pomidorus supjaustyti ir nuvarvinti sietelyje.

Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su 3 šaukštais aliejaus, kol suminkštės. Sukrėsti pomidorus, pagardinti prieskoniais, druska ir troškinti ant stiprios ugnies. Išgriebti lauro lapelius.

Tešlą du kartus perminkyti ir padalinti į 4 dalis. Ant miltais apibarstytos lentelės iškočioti pailgus paplotėlius.

Papločius aptepti aliejumi, paruoštu įdaru, apibarstyti tarkuotu sūriu ir pipirais. Kepti įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker