Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

500 g kiaulienos · 1 didelio svogūno · 1 didelio pomidoro · 5 šaukštai pomidorų padažo · šaukšto grietinės · aliejaus · saldžiosios paprikos prieskonių · aitriosios paprikos prieskonių · šaukštelis baziliko · 0,5 citrinos sulčių · lauro lapelių · juodųjų pipirų · druskos · 1 v. š. maltų džiuvesėlių

Instrukcija

Mėsą susmulkinkite mažais gabaliukais. Įberkite prieskonių: juodųjų pipirų, sadžiosios ir aitriosios paprikos, druskos, įspauskite pusės citrinos sulčių, įdėkite kelis lauro lapelius, viską išmaišykite ir leiskite marinuotis šaldytuve valandą.

Kubeliais pjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje, po to ant viršaus dėkite išsimarinavusią mėsą ir apkepite, kol kiaulienos guliašas apskrus.

Vėliau sudėkite maltus džiuvesėlius, dar pakepinkite.

Galiausiai prie mėsos sudėkite kubeliais pjaustytą pomidorą, pakepinkite dar porą minučių ir tuomet jau dėkite pomidorų padažą, grietinę, įberkite džiovinto bazilio, jei norite, dar pagardinkite druska, pipirais ar kitais prieskoniais. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite viską tol, kol mėsos minkštumas jus tenkins. Skanaus!

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (2 balsai, vidutiniškai: 3.50 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker