Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 3

Ingredientai

3 kiaušinių · 220ml pieno · 160ml miltų · 1,5v.š. ištirpinto sviesto · 1,5v.š. cukraus · žiupsnelio druskos

Instrukcija

Visus produktus sudedame į gilų indą ir iki vientisos masės suplakame elektriniu trintuvu (tuo, kuriuo triname sriubas). Kelias minutes tešlai leidžiame pailsėti ir gerai įkaitiname keptuvę. Temperatūrą sumažiname iki vidutinės ir liejame po šaukštą tešlos. Paskirstome ją po visą keptuvę ir po kelias minutes kepame iš abiejų pusių, kol lietiniai blynai gražiai pagelsta. Jei keptuvė nepadengta teflonu, ar šiaip labai lipni, tai retkarčiais ją patepame aliejumi suvilgytu skudurėliu.

Lietiniai blynai valgomi vieni, su padažu arba su jūsų mėgstamu įdaru.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker