Liežuvis su grietinėle

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
Jaučio liežuvis
· druskos,
· maltų pipirų,
· kvapniųjų pipirų,
· laurų lapelių,
· 2 česnako skiltelės
·
· Padažui:
· gabalėlis sviesto,
· šaukštelis miltų,
· 250 ml grietinėlės,
· krapų,
· druskos,
· maltų pipirų
Instrukcija
Liežuvį dėkite į sūdytą vandenį, įmeskite laurų lapelių, česnakus, berkite pipirų ir virkite 2 valandas.
Padažui sviestą išlydykite keptuvėje, berkite miltus ir pakepinkite Supilkite grietinėlę, gardinkite druska, pipirais, smulkintais krapais. Nuluptą ir griežinėliais supjaustytą liežuvį dėkite į padažą ir pakaitinkite, kol jis sušils.
Skanu su bulvių koše ir žaliomis salotomis.