Liežuvis su grietinėle

Liežuvis su grietinėle
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

Jaučio liežuvis · druskos, · maltų pipirų, · kvapniųjų pipirų, · laurų lapelių, · 2 česnako skiltelės · · Padažui: · gabalėlis sviesto, · šaukštelis miltų, · 250 ml grietinėlės, · krapų, · druskos, · maltų pipirų

Instrukcija

Liežuvį dėkite į sūdytą vandenį, įmeskite laurų lapelių, česnakus, berkite pipirų ir virkite 2 valandas.

Padažui sviestą išlydykite keptuvėje, berkite miltus ir pakepinkite Supilkite grietinėlę, gardinkite druska, pipirais, smulkintais krapais. Nuluptą ir griežinėliais supjaustytą liežuvį dėkite į padažą ir pakaitinkite, kol jis sušils.

Skanu su bulvių koše ir žaliomis salotomis.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker