Makaronai su mėsos padažu

Makaronai su mėsos padažu
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

400 g makaronų · 300-400 g mėsos faršo · 1 vidutinio dydžio svogūnas · 3 šaukštai pomidorų padažo arba pastos · 2 šaukštai aliejaus · konservuotų pomidorų be odelės (400 g) · prieskonių: pipirų, druskos, rozmarino, baziliko

Instrukcija

Į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite mėsos faršą ir šiek tiek pakepinę sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną. Pakepinkite kol svogūnai suminkštės ir mėsos šoneliai gražiai apskrus. Įdėkite pomidorų padažą ir prieskonius, pamaišykite. Galiausiai sudėkite konservuotus pomidorus, mentele juos pasmulkinkite ir troškinkite dar 15 min, kol pomidorai suminkštės.

Kol faršas troškinasi, pasūdytame vandenyje išvirkite savo mėgstamus makaronus. Kai makaronai išvirs, nukoškite ir patiekite su pasiruoštu mėsos padažu. Ant viršaus, jeigu norite, galite pabarstyti sūrio. Skanaus!

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker