Morkų pyragas

Morkų pyragas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

150 g minkšto sviesto 1 · 1/2 stiklinės miltų · 100 g tarkuoto · fermentinio sūrio · 3 šaukštai šalto vandens · riebalų · · Įdaryti: · 200 g varškės sūrio · 100 g fermentinio sūrio · 5-6 morkos · 3 svogūnai · 3 česnakų skiltelės · 2-3 šaukštai aliejaus · 4-5 kiaušiniai · stiklinė pieno · 1 1/2 šaukštelio citrinų sulčių · maltų pipirų · druskos

Instrukcija

Dubenyje sumaišykite miltus, sūrį ir sviestą. Į mišinį po truputį pilkite vandenį ir gerai išminkykite. Tešlos lakštą tieskite į riebalais išteptą formą ir 10-15 minučių padėkite į šaldytuvą.

Paruoškite įdarą: smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas pakepinkite su aliejumi. Česnakus sugrūskite, dėkite į keptuvę su daržovėmis, berkite druskos, pipirų, pilkite citrinų sultis. Kiaušinius išplakite su pienu ir sumaišykite su praaušusiomis daržovėmis.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temperatūros ir apie 10 minučių kepkite paplotį. Tada jį padenkite morkų įdaru, apibarstykite varškės sūriu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių. Praaušusį pyragą supjaustykite gabalėliais.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker