Naminiai čeburėkai

Naminiai čeburėkai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 3

Ingredientai

300g faršo · vaflių · 2 kiaušiniai · miltai · pienas · svogūnas · druska · prieskoniai

Instrukcija

Pasigaminame tešlą: kiaušinis, miltai, pienas, druska. Turi būti tiršta tešla.

Paruošiame faršą: kiaušinis, svogūnas, prieskoniai.

Imame vaflį perpjauname pusiau ir užtepame faršo:

Uždengiame kitu vafliu ir perpjauname pusiau:

Apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę:

Čeburėkai apkepami iš abiejų pusių ir skanaus! 🙂

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (2 balsai, vidutiniškai: 3.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker