Netikras zuikis

Netikras zuikis
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

1 kg. faršo (maltos mėsos) · 2 vnt svogūno · 2 vnt. morkų · 2 vnt. skiltelės česnako · Druska · pipirai · raudonųjų paprikų milteliai · raudonėlio · baziliko · mairūno (arba viduržemio jūros prieskonių mišinio) · 1 vnt kiaušinis · 2 riekelės batono

Instrukcija

Batoną išmirkyti piene ir nusunkus sudėti į faršą.

Morkas su svogūnų sutarkavus pakepinti. Sudėti į faršą, įspausti česnaką, suberti prieskonius, įmušti kiaušinį. Viską sumaišyti ir formuoti vieną didelį arba du mažus “zuikius”. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 – 60 min. Netikras zuikis gali būti valgomas ir šaltas, ir karštas.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 4.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker