Obuolių pyragas

Obuolių pyragas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Vienetai 0

Ingredientai

Instrukcija

Miltus nusijokite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Kiaušinius su cukrumi išplakite iki baltumo, taip obuolių pyragas bus puresnis.
Toliau plakdami dalimis berkite miltus, pilkite kefyrą, aliejų ir užmaišykite tešlą. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir pabarstykite cinamonu. Jas suberkite į tešlą ir atsargiai išmaišykite.
Krėskite tešlą į aliejumi išteptą skardą, viršų palyginkite ir apibarstykite cinamonu. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Obuolių pyragas kepa apie 45 minutes. Iškepusį pabarstykite cukraus pudra.

do my essays

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (3 balsai, vidutiniškai: 3.33 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker