Pica su rūkyta mėsa

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
Instrukcija
Sutrupintas mieles apibarstyti cukrumi, užpilti 1/8 l drungno vandens, įberti žiupsnelį miltų. Blendinį gerai išmaišyti ir palikti, kad picos tešla pakiltų.
Į pakilusį blendinį suberti likusius miltus, druską, raudonėlius, įpilti 2 šaukštus aliejaus, išminkyti blizgią ir tamprią tešlą ir dar kartą palikti kilti.
Porus supjaustyti plonais žiedeliais, nuplikyti karštu vandeniu ir nuvarvinti sietelyje. Nuvalytus grybus perpjauti pusiau, pakepinti su sviestu, ir apibarstyti pipirais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais, išpjauti vaiskočius.
Tešlą padalinti į 4 dalis, iškočioti apvalius papločius ir perkelti juos į 2 riebalais išteptas kepimo skardas. Pomidorų tyrę sumaišyti su kečupu, sugrūstu česnaku bei petražolėmis ir šiuo mišiniu aptepti picų papločius.
Apdėti mėsa, porais, pievagrybiais, pomidorais, sūriu, apšlakstyti aliejumi ir palikti, kad pica pakiltų.