Pica su rūkyta mėsa

Pica su rūkyta mėsa
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

20 g mielių · 1/2 šaukštelio cukraus · 300 g miltų · 1/2 šaukštelio druskos · 1/4 šaukštelio raudonėlių · 6 šaukštai alyvų aliejaus · 250 g porų · 250 g pievagrybių · 1 šaukštas sviesto · juodųjų pipirų · 500 g pomidorų · 80 g pomidorų tyrės · 1 šaukštas kečupo · 1 česnako skiltelė · 2 šaukštai kapotų petražolių · 50 g saliamo griežinėlių · 50 g kumpio griežinėlių · 200 g fermentinio sūrio griežinėlių

Instrukcija

Sutrupintas mieles apibarstyti cukrumi, užpilti 1/8 l drungno vandens, įberti žiupsnelį miltų. Blendinį gerai išmaišyti ir palikti, kad picos tešla pakiltų.

Į pakilusį blendinį suberti likusius miltus, druską, raudonėlius, įpilti 2 šaukštus aliejaus, išminkyti blizgią ir tamprią tešlą ir dar kartą palikti kilti.

Porus supjaustyti plonais žiedeliais, nuplikyti karštu vandeniu ir nuvarvinti sietelyje. Nuvalytus grybus perpjauti pusiau, pakepinti su sviestu, ir apibarstyti pipirais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais, išpjauti vaiskočius.

Tešlą padalinti į 4 dalis, iškočioti apvalius papločius ir perkelti juos į 2 riebalais išteptas kepimo skardas. Pomidorų tyrę sumaišyti su kečupu, sugrūstu česnaku bei petražolėmis ir šiuo mišiniu aptepti picų papločius.

Apdėti mėsa, porais, pievagrybiais, pomidorais, sūriu, apšlakstyti aliejumi ir palikti, kad pica pakiltų.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker