Salotinių trūkažolių ir upėtakio užkandis

Salotinių trūkažolių ir upėtakio užkandis
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

2 gabalai lašišinio upėtakio filė · 1 salotinė trūkažolė · 1 citrinos sultys ir žievelė · 1 mažas indelis juodųjų alyvuogių be kauliukų · 1 mažas agurkas · 2 ridikėliai · alyvuogių aliejaus · druskos ir pipirų

Instrukcija

Įkaitinkite keptuvėje 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus ir švelniai pakepinkite upėtakio gabaliukus – po 2 minutes kiekvieną šoną.
Per tą laiką nuplaukite salotinę trūkažolę ir nuskinkite lapus. Išsirinkite iš jų 4 gražiausius ir plačiausius.
Nulupkite agurką ir nuplaukite ridikėlius. Supjaustykite juos griežinėliais.
Išimkite žuvį iš keptuvės ir perpjaukite kiekvieną gabaliuką į keturias dalis.
Ant salotinės trūkažolės lapų uždėkite po du griežinėlius agurko ir du gabalėlius upėtakio, kad šiek tiek užeitų vienas ant kito. Papuoškite 2 griežinėliais ridikėlio, vieną alyvuoge be kauliuko ir trupučiu citrinos žievelės.
Prieš patiekdami žuvies gabaliukus apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Pasūdykite ir užbarstykite pipirų. Salotinių trūkažolių ir upėtakio užkandis paruoštas, skanaus!

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 4.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker