Skruzdėlynas

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 5
Ingredientai
Instrukcija
Visus produktus supilkite į vieną indą, tik miltus prieš tai persijokite. Suminkę tešlą (turi būti kietoka), padėkite ją į šaldytuvą nuo 4 iki 12 val. Vėliau iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai padaužykite, pvz. į stalą arba su kokiu sunkiu įrankiu 🙂 Po to tešlą plonai plonai iškočiojame ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies. Iškeptus gabaliukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus.
Sirupui paruošti į mažą puodą suberkie cukrų, supilkite medų ir vandenį. Viską kaitinkite kokias 4-6 minutes, kol sirupas pasidarys tąsus. Vėliau iškeptus gabaliukus sluoksniuokite ir lipdykite pildami sirupą. Pabaigai apibarstykite aguonomis. Skanaus!