Šnicelis

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
Instrukcija
Faršą sumaišykite su vienu kiaušiniu, grietine, prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.
Į atskiras lėkštes suberkite miltus, džiuvesėlius, sumaišytus su petražolėmis ir išplaktą kiaušinį.
Atskirose lėkštėse išdėliokite miltus, išplaktus du kiaušinius ir džiūvėsėlius sumaišytus su petražolėmis.
Šnicelis kepamas gerai įkaitintoje keptuvėje, o apvoliojimo eiga turėtų būti tokia: miltai, kiaušiniai, džiūvesėliai. Kepkite kol gražiai apskrus.
Šnicelis labai skanus su tokiu padažu: keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, sumaišome su miltais, pakepiname. Pilame grietinėlės, pagardiname druska ir krapais.
Patiekite su virtomis bulvėmis arba bulvių koše ir daržovėmis. Skanaus!