Šnicelis

Šnicelis
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

500g kiaulienos faršo · 1 kiaušinio · 3 v.š. grietinės · 1/2 svogūno · prieskonių · juodųjų pipirų · druskos · miltų · kiaušinių · džiūvėsėlių · petražolių · sviesto · grietinėlės · krapų

Instrukcija

Faršą sumaišykite su vienu kiaušiniu, grietine, prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Į atskiras lėkštes suberkite miltus, džiuvesėlius, sumaišytus su petražolėmis ir išplaktą kiaušinį.

Atskirose lėkštėse išdėliokite miltus, išplaktus du kiaušinius ir džiūvėsėlius sumaišytus su petražolėmis.

Šnicelis kepamas gerai įkaitintoje keptuvėje, o apvoliojimo eiga turėtų būti tokia: miltai, kiaušiniai, džiūvesėliai. Kepkite kol gražiai apskrus.

Šnicelis labai skanus su tokiu padažu: keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, sumaišome su miltais, pakepiname. Pilame grietinėlės, pagardiname druska ir krapais.

Patiekite su virtomis bulvėmis arba bulvių koše ir daržovėmis. Skanaus!

Kategorijos

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (4 balsai, vidutiniškai: 4.50 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker