Traškus picos padas

Traškus picos padas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

450g miltų · 1 a.š. sausų mielių · 1 a.š. druskos · 310 ml drungno vandens · 1 v.š. alyvuogių aliejaus · miltų pabarstymui · alyvuogių aliejaus patepimui

Instrukcija

Traškus picos padas 4 asmenims

Vidutinio dydžio dubenėlį aptepkite aliejumi.

Atskirame indelyje sumaišome miltus, mieles ir druską. Tada į šį mišinį pilame aliejų ir drungną vandenį. Iš pradžių pamaišykite medine mentelė, vėliau viską gerai paminkykite rankomis, kol susiformuos švelni tešla.

Padėkite tešlą ant miltuoto paviršiaus ir dar 3 minutes paminkykite.

Įdėkite tešlą į aliejumi pateptą indą, apvoliokite tame aliejuje ir apdenkite maistine plėvele. Padėkite į šiltą vietą maždaug valandai arba iki tol, kol tešlos masės pasidarys dvigubai.

Kai tešla pakils, ją paimkite ir paminkykite apie 20 sekundžių, kol grįš į pradinę padėtį. Tuomet kočiokite ant miltuoto paviršiaus. Picos padas gaunasi traškus .

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker