Trijų rūšių didkepsniai

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
30 g jautienos išpjovos
· 300 g veršienos šlauninės
· 300 g kiaulienos kumpio
· 6 šaukštai aliejaus
· 3 česnako skiltelės
· 1/4 šaukštelio čiobrelių
· rozmarinų ir maltų saldžiųjų paprikų
· 1 šaukštelis pipirų
· 1 šaukštelis vorčesterio padažo
· 1 šaukštelis sojų padažo
· 1 maža cukinija
· 2 pomidorai
· 2 svogūnai
· 4 šviei svogūnai su laiškais
· 1 saldžioji paprika, druska
Instrukcija
Iš pateiktų prieskonių ir aliejaus paruošti marinatą ir juo įtrinti mėsą. Uždengti ir palikti kambario temperatūroje.
Daržoves nuvalyti, nuplauti ir nusausinti. Cukiniją įstrižai supjaustyti griežinėliais, pomidorus perpjauti pusiau, o svogūnus perpjauti išilgai pusiau. Šviežius svogūnų laiškus smulkiai sukapoti ir sukrėsti į mėsą. Papriką supjaustyti gabalėliais.
Nuo mėsos nuimti didesnius prieskonių gabalėlius. Į marinatą sudėti daržoves ir trumpam palikti.
Mėsą kepti ant grotelių. Kai didkepsniai gražiai parus, apversti ir apibarstyti druska. Daržoves galima kepti ant grotelių kartu su mėsa.