Varškės spurgos

Varškės spurgos
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

360 g varškės · 80 g miltų · 80 g kiaušinių · 7 g kepimo miltelių · 7 g vanilinio cukraus · 40 g cukraus

Instrukcija

Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, vaniliniu cukrumi.

Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius.

Tešla turi būti minkšta.

Imti varškės spurgas arbatiniu šaukšteliu ir drėgnomis rankomis suformavus rutuliuką – įdėti į įkaitintą aliejų.

Aliejus pakankamai įkaitęs būna, kai jame matosi tokie kaip siūleliai plaukiojantys, o jei rūkti pradeda – tai jau užviręs, perkaitęs.

Kepti apie 15 min.

Iškepusias perkelti į kiaurasamtį ar dubenėlį, išklotą popieriniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų riebalai.

Kai varškės spurgos pravėsta, pabarstykite cukraus pudra. Skanaus.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (2 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker