Virti varškėčiai

Virti varškėčiai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 3

Ingredientai

Tešlai: · 500 g varškės · 2 kiaušinių · 1 stiklinės miltų · 1 valg. šaukšto krakmolo · 1 valg. šaukšto cukraus · druskos · · Padažui: · 70 g sviesto · 3-4 valg. šaukštų grietinės

Instrukcija

Kiaušinius ištriname su druska ir cukrumi. Sudedame varškę, miltus, krakmolą ir užminkome varškėčių tešlą. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iš varškės masės padarome 1,5-2 cm storio volelius, truputį juos suplojame ir supjaustome norimo dydžio juostelėmis.

Į puodą įpilame vandens, užviriname, įberiame druskos ir sudedame varškėčius. Verdame 3-5 min.

Kol varškėčiai verda, paruošiame padažą. Sviestą ištirpiname, įdedame grietinės ir gerai išmaišome.

Išvirti varškėčiai apipilami paruoštu padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (3 balsai, vidutiniškai: 4.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker