Viščiukų krūtinėlių vėrinukai

Viščiukų krūtinėlių vėrinukai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

750 g porų · 1/8 l saulėgrąžų aliejaus · 1 šaukštas sojų padažo · druskos, juodųjų pipirų · 600 g viščiukų krūtinėlių · 1 šaukštas citrinos sulčių

Instrukcija

2 vienodo dydžio porus perpjauti išilgai pusiau iki pat baltųjų bamblių ir nuplauti. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti šiek tiek aliejaus, sudėti porus, uždengti dangčiu ir troškinti. Porų lapus atskirti, glaudžiai sudėti ant medinės lentelės, apšlakstyti sojų padažu, apibarstyti druska ir pipirais.

Mėsą uždengti plėvele ir gerai išmušti. Apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti 1/2 šaukštelio druskos, 1/2 šaukštelio pipirų ir supjaustyti gabaliukais, kad galima būtų apvynioti porų lapeliais. Vištienos gabaliukus dėti ant porų lapelių, stipriai susukti, suverti ant iešmų ir aptepti riebalais. Vėrinukus keptu keptuvėje arba ant grotelių.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker