Vištienos vyniotinis su grybais

Vištienos vyniotinis su grybais
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

1 kg višta · 200 g šviežių lašinukų · 300 g džiovintų ar marinuotų baravykų · kiaušiniai · druska · pipirai

Instrukcija

Grybus kepkite su kubeliais supjaustytais lašinukais, ataušinkite, sumalkite, įmuškite kiaušinį, berkite druskos ir maltų pipirų.
Nupjaukite vištos sparnelius, įpjaukite išilgai nugaros, tada, pradėdami nuo nugaros, kruopščiai mėsą atskirkite nuo kaulų. Paskui ištieskite ją taip, kad odelė būtų apačioje, sūdykite, gardinkite pipirais, tepkite storu grybų ir lašinukų masės sluoksniu, suvyniokite, susiūkite, apsukite marle, vištienos vyniotinį perriškite virvele.
Vištienos vyniotinį dėkite į iš vištos kaulų ir sparnelių išvirtą sultinį ir virkite 1-1.5 valandos. Tada išimkite ir paslėkite 3-4 valandoms. Išvyniokite iš marlės, ištraukite siūlus ir pjaustykite griežinėliais. Puoškite raugintais agurkėliais ir virtais grybais.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker