Žagarėliai

Žagarėliai
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

50g sviesto · 250g miltų · 100 ml grietinės · Šaukštas cukraus · Šaukštas dektinės · Žiupsnelis druskos · 3 kiaušinių tryniai · cukraus pudra

Instrukcija

Indelyje ištirpinkite sviestą ir jam atvėsus sumaišykite su tryniais. Kitame inde suberkite miltus, cukrų, įdėkite druskos, grietinę. Galiausiai supilkite sviestą sumaišytą su tryniais ir įpilkite degtinės. Viską gerai minkykite tol, kol tešloje atsiras maži burbuliukai. Tada indą su tešla apklokite drėgnu skudurėliu ir padėkite valandai į šaldymo kamerą.

Po valandos tešlą išimkite iš šaldiklio, iškočiokite ir darykite žagarėlius. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus!

 

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker