Žuvienė su agurkais

Žuvienė su agurkais
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

1 kg žuvų · 100 ml grietinės · 2 morkos · 3 rauginti agurkai · 2 svogūnai · salierų · poras · petražolių · sviesto · šaukštas miltų · maltų pipirų · druskos

Instrukcija

Žuvis išdarinėkite, nuplaukite, supjaustykite gabalėliais. Iš jų su prieskoninėmis daržovėmis išvirkite sultinį. Morkas išgriebkite, o sultinį nukoškite. Išrinkite žuvų ašakas, filė pasmulkinkite.

Virtas morkas ir raugintus agurkus supjaustykite šiaudeliais,

pakepinkite su sviestu, pabarstykite druska, prieskoniais, miltais, sumaišykite ir dar pakepinkite.

Į verdantį sultinį krėskite kepintas daržoves, žuvis ir dar 10 minučių pakaitinkite. Įberkite kapotų petražolių, uždenkite ir penkias minutes palaikykite.

Sriubą tiekite su grietine.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (Neįvertinote)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker