Žuvies apkepas

Žuvies apkepas
  • Paruošimas
  • Visas laikas
  • Porcijos 4

Ingredientai

1 kg šaldytų šprotų arba stintų · 3 svogūnai · 100 g pievagrybių · kiaušinis · 1/2 stiklinės pieno · 50 g fermentinio sūrio · šaukštas miltų · truputis sviesto · majonezo · pomidorų padažo · druskos

Instrukcija

Žuvis nuvalykite, pasūdykite, apibarstykite miltais ir iškepkite aliejuje. Supjaustykite ir apkepinkite svogūnus su pievagrybiais. Išplakite kiaušinį ir pieną su trupučiu pomidorų padažo.

Karščiui atspariame inde sluoksniuokite žuvis su grybų ir svogūnų mišiniu. Užpilkite kiaušinio plakiniu. Peiliu pabadykite apkepą, kad plakinys geriau įsigertų.

Apdėliokite sviesto gabaliukais, aptepkite majonezu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Indą dėkite j 160-180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite, kol sukeps plakinys.

Receptą atsiuntė
Įvertinkite šį receptą: 1 žvaigždutė2 žvaigždutės3 žvaigždutės4 žvaigždutės5 žvaigždutės (1 balsai, vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading...

Atsiliepimai

eXTReMe Tracker