Kiaulienos guliašas

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
Instrukcija
Mėsą susmulkinkite mažais gabaliukais. Įberkite prieskonių: juodųjų pipirų, sadžiosios ir aitriosios paprikos, druskos, įspauskite pusės citrinos sulčių, įdėkite kelis lauro lapelius, viską išmaišykite ir leiskite marinuotis šaldytuve valandą.
Kubeliais pjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje, po to ant viršaus dėkite išsimarinavusią mėsą ir apkepite, kol kiaulienos guliašas apskrus.
Vėliau sudėkite maltus džiuvesėlius, dar pakepinkite.
Galiausiai prie mėsos sudėkite kubeliais pjaustytą pomidorą, pakepinkite dar porą minučių ir tuomet jau dėkite pomidorų padažą, grietinę, įberkite džiovinto bazilio, jei norite, dar pagardinkite druska, pipirais ar kitais prieskoniais. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite viską tol, kol mėsos minkštumas jus tenkins. Skanaus!