Žuvienė su agurkais

- Paruošimas
- Visas laikas
- Porcijos 4
Ingredientai
1 kg žuvų
· 100 ml grietinės
· 2 morkos
· 3 rauginti agurkai
· 2 svogūnai
· salierų
· poras
· petražolių
· sviesto
· šaukštas miltų
· maltų pipirų
· druskos
Instrukcija
Žuvis išdarinėkite, nuplaukite, supjaustykite gabalėliais. Iš jų su prieskoninėmis daržovėmis išvirkite sultinį. Morkas išgriebkite, o sultinį nukoškite. Išrinkite žuvų ašakas, filė pasmulkinkite.
Virtas morkas ir raugintus agurkus supjaustykite šiaudeliais,
pakepinkite su sviestu, pabarstykite druska, prieskoniais, miltais, sumaišykite ir dar pakepinkite.
Į verdantį sultinį krėskite kepintas daržoves, žuvis ir dar 10 minučių pakaitinkite. Įberkite kapotų petražolių, uždenkite ir penkias minutes palaikykite.
Sriubą tiekite su grietine.